Noul Renault Koleos facelift primește două motoare diesel noi

Noul Renault Koleos facelift (30)

Noul Renault Koleos facelift atrage fanii SUV-urilor de clasă mare cu două motoare diesel noi, dar și cu un confort superior celui oferit de modelul pe care îl înlocuiește.

Cel mai mare membru al familie de SUV-uri de la Renault, Koleos, a primit o serie de actualizări, care îl fac mai modern și mai confortabil.

Koleos vine cu o grilă a radiatorului redesenată, cu un pachet de elemente cromate, protecții pentru caroserie cu o formă nouă și jante cu design nou, în două nuanțe, cu dimensiuni de 17, 18 și 19 inci. Își face apariția în gamă și o nouă culoare exterioară, Vintage Red.

Noul Renault Koleos facelift

GALERIE FOTO

Cabina noului Renault Koleos facelift propune materiale mai bune, scaune mai confortabile, îmbrăcate opțional în piele nappa, cu funcții de încălzire, ventilație și masaj, dar și posibilitatea de a înclina bancheta în două trepte, asigurând astfel un plus de confort.

Test comparativ: Peugeot 5008, Skoda Kodiaq, Nissan X-Trail și Renault Koleos

Producătorul francez a operat modificări și asupra sistemului multimedia R-Link2, redat pe un ecran de 8,7 inci. Sistemul de frânare automată de urgență primește acum și funcție de detectare a pietonilor, iar pe lista sistemelor de siguranță se află și asistentul de avertizare la părăsirea benzii de circulație, și cruise control adaptiv.

Noul Renault Koleos facelift (22)

Test drive Renault Koleos

Koleos facelift vine cu o gamă nouă de motorizare, care pornește cu versiunea entry level de 1,7 litri, care dezvoltă 150 de cai putere și 340 Nm, cuplat la o transmisie automată CVT X-Tronic. Mașina pusă în mișcare de acest propulsor ajunge de la 0 la 100 km/h în 11,8 secunde și atinge o viteză maximă de >>>

Adaugati comentariu