Pentru ecologiști – Gama Hyundai Kona primește o nouă versiune

Noul Hyundai Kona Hybrid (5)

Noul Hyundai Kona Hybrid apare în gama ultra-popularului model care s-a vândut deja în 120.000 de exemplare, de la apariția sa pe piață. Cu un sistem de propulsie eficient și un interior actualizat, versiunea hibridă ascunde în mânecă așii unui model de succes.

Noul Hyundai Kona Hybrid este cea de-a doua versiune electrificată din gamă, după Kona electric, prezentat în primăvara anului trecut la Geneva. Acesta este pus în mișcare de un motor 1.6 GDI pe benzină, cu 105 cai putere și un cuplu de 147 Nm, asistat de un motor electric de 43,5 cai putere și cuplu de 170 Nm, pentru un total de 141 CP și 265 Nm. O baterie litiu-ion-polimer cu o capacitate de 1,56 kWh stochează energia.

160 km/h este viteza maximă a noii versiuni, care beneficiază de aportul unei transmisii automate cu dublu ambreiaj și șase rapoarte. Este disponibil și modul Sport, iar pentru un plus de distracție, șoferul poate schimba treptele cu ajutorul padelelor montate pe coloanal de direcție.

Noul Hyundai Kona Hybrid (12)

GALERIE FOTO

Kona Hybrid vine cu sistem Blue Link, care permite șoferului să închidă și să deschidă mașina prin intermediul unei aplicații descărcate pe smartphone. Opțional, poate fi comandat sistemul Audio Video Navigation cu ecrane de 10,25 de inci și control vocal cu recunoaștere a comenzilor în șase limbi.

Navigația aduce la bord și serviciile Hyundai LIVE, disponibile în mod gratuit pentru o perioadă de cinci ani. Astfel, șoferii primesc informații în timp real despre vreme, trafic, avertizare în ceea ce privește limita de viteză din zonă, cele mai apropiate benzinării și parcări. Standard, mașina este echipată cu sistem Display Audio și ecran de 7 inci.

Noul Hyundai Kona Hybrid (3)

Test drive Hyundai Kona 1.6 T-GDi 4WD – Kona neconvenționalul

Cei aflați la bordul lui Kona cu propulsie hibridă primesc opțional încărcare prin inducție pentru telefoanele lor mobile. Aceștia se vor bucura și de o schemă de culori personalizată, cu accente albe în jurul ventilațiilor și pe schimbător și negre lucioase pe mânerele ușilor și pe >>>

Adaugati comentariu