Shell CO2 & Energy tracker

Shell

Programul “Shell CO2 & Energy tracker”este live în ROMÂNIA prin Elgeka-Ferfelis reprezentant oficial Shell Lubricants.

La mijlocul lunii septembrie actiunea pilot “Shell CO2 & Energy tracker” a fost lansata în România. Programul presupune conectarea la internet a primului afișaj electronic care prezintă rezultatele economiei de combustibil și a economiei asociate de CO2 pe care atelierele de service le pot oferi clienților lor promovand si utilizand uleiurile de motor Shell Helix.

Exista si in trecut specificatii cu privire la performanța economiei de combustibil a uleiurilor de motor: standardul de referință al industriei revendicat pe fisa tehnica.

Dar in realitate, 15W40 nu mai este folosit. Astfel, prin intermediul programului, se va calcula consumul personal de combustibil la nivel individual, evaluând diferența dintre uleiul de motor folosit anterior și un nou ulei de motor eficient din punct de vedere energetic existent in portofoliul Shell Helix.

Orientarea clienților către un ulei de motor mai eficient din punct de vedere energetic va oferi economie suplimentară de combustibil și reducere de CO2 asociată acestuia.

Colectarea datelor este realizata de catre consilierii de service sau de catre mecanici, inovand astfel fata de concurență si demonstrând clienților o valoare tangibilă prin intermediul aplicației mobile, disponibilă în IoS și Play Store, numită Shell CO2 & Energy tracker.

Shell CO2 & Energy tracker

Astfel, utilizând aplicația ”Shell CO2 & Energy tracker”, consilierii de service colectează date despre kilometrajul total, data înregistrării vehiculului, tipul de combustibil, uleiul de motor folosit anterior, uleiul de motor nou. Odată ce toate datele sunt introduse, “SHELL CO2 & ENERGY TRACKER ” va efectua analiza și va afișa atat economia de combustibil cat și rezultatele cu privire la kilogramele de CO2 salvate.

Totul se întâmplă fără a compromite protecția motorului, durabilitatea uleiului și fără a schimba obiceiurile, kilometrajul sau calitatea combustibilului.

Shell

Aplicatia Shell CO2 & Energy este un CVP pentru care se asteapta brevetarea, protejata împotriva concurenței și care permite evaluarea rezultatelor pozitive ale economiei de combustibil atât pentru trecerea de la 10W la 5W, cât și pentru trecerea de la 5W la 0W.

Când schimbul de ulei se realizeaza prin trecerea de la 5W la 0W, beneficiul va incorpora și un produs neutru de carbon pentru sinergii maxime între cele două concepte.

Pentru clienții comerciali, Elgeka-Ferfelis are o propunere digitală complet integrată

Pentru clienții comerciali, Elgeka-Ferfelis are o propunere digitală complet integrată, cu posibilitatea de a măsura și cumula rezultatele economiei de combustibil și a economiei de CO2 la diferite niveluri de distribuție (ateliere de service / distribuitori / motorfactor).

Pentru șoferi, beneficiile utilizării uleiurilor Shell Helix de vâscozitate redusă sunt și mai importante, iar contribuția personalizată la o conducere mai durabilă a autovehiculului este verificabilă. Astfel, acestia se bucură de avantajele complete ale produselor Shell Helix Ultra, adică economii tangibile de costuri rezultate dintr-un consum redus de combustibil și reduceri personalizate de emisii de CO2.

Shell CO2 & Energy Tracker simplu, rapid, cu rezultate instantanee!

Disclaimer:
Economiile de combustibil indicate de acest instrument sunt valori tipice observate atât în evaluarea in teren, cât și în testele de laborator. Ele nu reprezintă o garanție că se vor realiza economii. Economiile reale pot fi mai mari sau mai mici decât acest calcul. Îmbunătățirea economiei de combustibil este derivată din testul economiei de combustibil M111 folosind 15W-40 ca referință. % Delta al economiei de combustibil se obține prin evaluarea diferenței dintre cei doi lubrifianți utilizați, măsurați în raport cu standardul industrial ACEA M111 – Folosind factorul de intensitate GES 2,63 kg CO2 / litru pentru motorină și 2,36 kg CO2 / litru pentru benzina -Tank-to-Wheel – (Sursa: JEC WtW Study v4.a, 2014, utilizat și în valorile implicite ale Directivei UE privind calitatea combustibililor). Numerele afișate pe ecran sunt rezultatele unui calcul automat și al unei introduceri manuale de date care poate fi supusă inexactității.

Adaugati comentariu