Renault Kadjar facelift primește motoare, funcții și culori noi

Renault Kadjar facelift primește motoare, funcții și culori noi

Renault Kadjar facelift reprezintă un pas înainte în toate direcțiile. Francezii promit că SUV-ul acum modernizat este mai stilat și vine cu linii contemporane mai dinamice. Renault Kadjar facelift a primit și un interior mai confortabil. Mașina va fi prezentată în octombrie la Paris.

La exterior, Renault Kadjar facelit primește o serie de modificări stilistice care îl fac să arate mai atractiv. Astfel, în partea frontală, rămâne semnătura luminoasă în forma literei C, dar proiectoarele de ceață, acum cu formă nouă, dreptunghiulară, primesc tehnologia LED Pur Vision, oferită standard începând cu linia de echipare Intens. Acest lucru reduce de șase ori consumul de energie înregistrat de farurile cu halogen.

O grilă mai lată cu inserții cromate se regăsește, de asemenea, în partea frontală. În funcție de linia de echipare comandată, bara din față primește elemente cromate sau în culoarea caroseriei.

Noul Kadjar este disponibil acum cu jante cu design nou, cu dimensiuni cuprinse între 17 și 19 inci, dar și trei culori noi: Oural Green, Iron Blue și Highland Grey.

SUV-ul francez prioritizează calitatea materialelor și confortul la bord. Un ecran tactil nou de 7 inci, flancat de butoane, se regăsește în partea centrală a bordului pentru a reda sistemul R-LINK 2. Comenzile climatizării primesc un design mai modern, mai ergonomic, iar ventilațiile, mânerele ușilor și consola centrală prezintă un finisaj în crom satinat. Pentru a deschide și a închide mai ușor geamurile, ocupanții SUV-ului le vor comanda din butoane noi iluminate din interior. Citește mai departe.

Adaugati comentariu