SEAT Tarraco – prețuri pentru România

SEAT Tarraco - prețuri pentru România

Noul SEAT Tarraco este cel de-al treilea membru al familiei de SUV-uri spaniole, după Ateca și Arona, dar este primul care oferă și opțiunea unei configurații cu șapte locuri. 

Noul model, cu o lungime de 4.735 mm, va fi disponibil cu două linii de echipare, Style și Xcellence. Dimensiunile generoase asigură spațiu pe măsură, dar și o imagine robustă la exterior, aceasta din urmă fiind confirmată de grila proeminentă, flancată de farurile LED.

Opt culori exterioare sunt disponibile în noua gamă Tarraco: Dark Camouflage, Oryx White, Reflex Silver, Atlantic Blue, Indium Grey, Titanium Beige, Deep Black și Urano Grey.

La interior, șoferul primește instrumentarul de bord Digital Cockpit redat pe ecranul de 10,25 de inci, care îi oferă șoferului informațiile relevante referitoare la rulare. Deasupra consolei centrale, se regăsește un display de 8 inci. SEAT Tarraco este primul model al spaniolilor care oferă control prin gesturi, atunci când este comandat sistemul Navigation Plus.

SUV-ul latin este construit pe platforma MQB-A, rezervată SUV-urilor de clasă mare ale Grupului Volkswagen. Sistemul Dynammic Chassis Control (DCC) îi dă șoferului libertatea de a alege modul de rulare preferat. De asemenea, sistemul se poate adapta automat, modificând parametrii în funcție de suprafața de rulare și de stilul de condus al celui aflat la volan.

Toate motoarele care se vor regăsi sub capota lui SEAT Tarraco primesc tehnologia start-stop, iar puterea acestora variază între 150 și 190 CP.

Sunt disponibile în gamă două propulsoare pe benzină: 1.5 litri TSI cu 150 de cai putere, cuplat la o transmisie manuală și disponibil cu tracțiune față și 2.0 litri TSI cu 190 de cai putere, cu transmisie automată cu șapte trepte și dublu ambreiaj și tracțiune integrală 4Drive.

Există și două opțiuni diesel: motorul de 2.0 litri TDI este oferit tot în două versiuni de putere, cu 150 CP, tracțiune față și transmisie manulă cu șase trepte sau automată cu șapte trepte și sistem 4Drive, dar și cu 190 CP, versiunea din urmă fiind disponibilă exclusiv cu tracțiune integrală și transmisie automată DSG.

SEAT va oferi ulterior și alte tipuri de propulsie.

SEAT Tarraco cu motorul de 1.5 litri și cutie manuală cu șase trepte este cea mai ieftină variantă care poate fi comandată în România și are un preț de pornire de la 26.754 euro.

Un  Tarraco cu propulsorul diesel de 2.0 litri, 4WD și cutie automată are un preț de pornire de la 32.913 euro.

Adaugati comentariu