Galerie foto cu noul Nissan Juke, la primele teste internaționale

Nissan Juke (6)

Noul Nissan Juke apare într-o nouă galerie foto, realizată în cursul primei sesiuni de teste internaționale, care a avut loc în Spania, la Barcelona.

Noul SUV de clasă mică de la Nissan este răspunsul niponilor la noul Captur de la Renault, prezentat în această vară. Juke primește o grilă asemănătoare cu a lui Qashqai, faruri extrem de înguste, motorizări noi și tehnologie de ultimă oră. Mașina poate fi comandată acum și cu transmisia automată cu șapte trepte și dublu ambreiaj, care aduce la bord și padele pe coloana de direcție, pentru schimbarea treptelor.

Nissan Juke (12)

Modelul lansat cu un deceniu în urmă și vândut deja în 1,5 milioane de unități la nivel global, își păstrează atitudinea “cool” și imaginea unică.

Noua generație Juke are la bază noua platformă CMF-B a Alianței Renault-Nissan și este produs, ca și fratele mai mare, Qashqai, la uzina din Sunderland, Marea Britanie. Vânzările vor demara la sfârșitul lunii viitoare. Viitorul posesor de Juke poate alege una dintre cele 11 culori exterioare, în combinație cu un acoperiș în nuanță contrastantă.

Nissan Juke (4)

Gama de motorizare este similară cu ceea ce regăsim în noua gamă Renault Captur. Pentru început, Juke cel nou poate fi comandat cu un motor turbo pe benzină de 1,0 litri DIG-T cu trei cilindri, care dezvoltă 117 cai putere. Acesta poate fi cuplat la o transmisie manuală cu șase trepte sau la una automată DCT cu șapte trepte și selector al modului de condus.Trei moduri sunt disponibile la bord: Eco, Standard și Sport.

Motivul pentru care Nissan Juke este cel mai conectat Nissan construit vreodată este aici >>>

Adaugati comentariu