Oficial – Noul Nissan Juke este aici

Noul Nissan Juke (2)

Noul Nissan Juke este aici! Modelul apărut cu 9 ani în urmă păstrează desenul îndrăzneț, dar primește linii elegante. Fotografiile oficiale confirmă look-ul anticipat de noi cu câteva săptămâni în urmă, atunci când am prezentat o randare digitală a noii generații.  

Cu proporții robuste, cu silueta de crossover coupe și cu un interior personalizabil, noul Nissan Juke păstrează personalitatea care l-a consacrat și care a convins aproape un milion de clienți să-l cumpere în mai puțin de un deceniu de când se află pe piață.

Noul Nissan Juke (24)

Noua generație Juke a fost prezentată simultan la Paris, Londra, Milano, Barcelona și Koln și se adresează celor care vor un design special, tehnologie de ultimă oră și performanță.

Noul Nissan Juke primește blocuri optice LED și păstrează farurile circulare, primind însă o semnătură luminoasă în forma literei Y. Apare în gamă o nouă culoare, Fuji Sunset, gama de nuanțe disponibile ajungând acum la 11.

Noul Nissan Juke (21)

Juke măsoară acum 4.210 mm în lungime, 1.595 mm în lățime și 1.800 mm în înălțime. Pentru că a crescut în toate direcțiile, Juke oferă cu 5,8 centimetri mai mult spațiu pentru picioarele pasagerilor din spate și cu 1,1 centimetri mai mult spațiu la cap. Și portbagajul său a crescut cu 20%, ajungând acum la >>> Citește continuarea pe autoexpert.ro >>>

Adaugati comentariu