Oficial – Noul BMW X6 își sperie rivalii de la Mercedes și Audi

Noul BMW X6 (23)

Noul BMW X6 vine să-i sperie pe rivalii de la Mercedes-Benz și Audi. Cea de-a treia generație a SUV-ului coupe primește un design mai agresiv, motoare noi și oferă mai mult spațiu datorită proporțiilor mai generoase.

Noul BMW X6, care a apărut ieri într-o serie de fotografii ajunse din întâmplare pe internet, a crescut în dimensiuni. Măsoară acum cu 26 de milimetri mai mult în lungime (4.935 milimetri), cu 15 milimetri mai mult în lățime (2.004 milimetri) și este mai scund cu 6 milimetri (1.696 milimetri). Și amptamentul a crescut cu 42 de milimetri, până la 2.975.

Noul BMW X6 (30)

GALERIE FOTO

Și X6, ca și X7 și Seria 7, primește o grilă uriașă. În premieră, SUV-ul coupe este disponibil cu o grilă iluminată. Aceasta se aprinde la deschiderea și închiderea mașinii, dar șoferul poate porni și opri sistemul manual. Grila poate rămâne aprinsă și în timpul deplasării.

Test drive – Audi Q8 50 TDI Quattro

Grila este flancată de farurile BMW Laserlight (opțional). Din profil, se remarcă acoperișul plonjat, de coupe, și jantele de 19 inci oferite standard, în timp ce jante de 20, 21 și 22 de inci pot fi comandate opțional. BMW X6 M50i și M50d primesc standard jante de 21 de inci.

Încă din momentul lansării modelului, clienții pot alege una dintre echipările xLine sau M Sport, care aduc elemente exclusiviste atât la interior, cât și la exterior.

Noul BMW X6 (22)

Cabina noului X6 propune o atmosferă premium, sportive. Scaunele sunt îmbrăcate standard în piele Vernasca, iar bancheta spate se poate plia 40:20:40 pentru a mări capacitatea portbagajului de la 580 la >>> Citește continuarea pe www.autoexpert.ro

Adaugati comentariu