Noul Jeep Gladiator a ajuns în Europa!

Noul-Jeep-Gladiator-3

Noul Jeep Gladiator ajunge și în Europa. Viitorii posesori vor putea opta doar pentru motorul diesel de 3.0 litri. Pick-up-ul, disponibil până acum doar în Statele Unite, face, zilele acestea, o demonstrație de forță în Italia, la Jeep Camp, întâlnirea anuală a fanilor brand-ului.

Dezvăluit în luna noiembrie a anului trecut la Salonul Auto de la Los Angeles, noul Jeep Gladiator reprezintă revenirea constructorului în segmentul pick-up-urilor. Propulsorul V6 EcoDiesel de 3.0 litri, care își face loc sub capota noului Gladiator destinat Europei, va dezvolta 260 de cai putere și un cuplu maxim de 600 Nm, și va fi cuplat la o transmisie automată cu opt rapoarte și la unul dintre cele două sisteme de tracțiune integrală disponibile: Command-Trac și Rock-Trac.

Unitatea este dezvoltată de către Fiat Chrysler Automobiles. Punțile Dana 44, un diferențial blocabil electric Tru-Lock pe puntea față și pepuntea spate, dar și anvelope de off-road de 32 de inci fac parte din meniu.

Gladiator preia de la Wrangler formele angulare și imaginea robustă, dar este cu 78,7 cm mai >>> Ciește continuarea pe autoexpert.ro.

Adaugati comentariu