Noul Audi Q3 Sportback – Informații și fotografii oficiale

Audi Q3 Sportback

Audi Q3 Sportback este un nou SUV coupe compact, concurent direct pentru BMW X2 și Range Rover Evoque.

Gama Q3  se îmbogățește de anul acesta cu Q3 Sportback, un SUV crossover care transmite mai multă emoție prin forma de coupe, o mai bună conectivitate și o echipare sportivă. În premieră și cu un motor mild hibrid și sistem de infotainment preluat de la segmentele superioare.

Noi am văzut aces model încă din luna mai, când am fost prezenți la prima prezentare statică a sa chiar la Ingolstadt, în fapt, într-un mic hangar special amenajat cu această ocazie.

Audi Q3 Sportback 2

Față de  Q3 acesta vine cu o grila față Singleframe neagră cu un design tip fagure incadrată de o ramă cromată; același design trapezoidal fiind preluat și de gurile de ventilație conectate între ele de o lamelă orizontală. Farurile mai înguste, oferite în trei variante, inlcusiv Matrix LED adaptive, conferă o notă de agresivitate părții frontale fiind în contact cu grila.

Q3 Sportback se remarcă grație liniei pavilionului ce îi conferă o formă de coupe. Deși pare mai mare decât Q3 în realitate diferența este de >>> Citește continuarea pe autoexpert.ro.

Adaugati comentariu