Noul Mercedes-Benz GLE Coupe e aici! Informații oficiale

Mercedes-Benz GLE Coupe (24)

Noul Mercedes-Benz GLE Coupe este aici pentru a redefini conceptul de SUV sportiv. Versiunea standard, dar și GLE 53 4MATIC+ Coupe își vor face debutul luna viitoare, la Salonul Auto de la Frankfurt. Modelele vor ajunge în showroom în primăvara anului viitor.

Noul Mercedes-Benz GLE Coupe măsoară 4939 mm în lungime și 2010 mm în lățime, fiind cu 39 mm mai lung și cu 7 mm mai lat decât predecesorul său. Și ampatamentul a crescut cu 20 mm, dar modelul rămâne cu 20 mm mai scurt decât GLE-ul standard, dezvăluit anul trecut.

Mercedes-Benz GLE Coupe (23)

Partea frontală primește grila de tip diamant, străbătută de o lamelă orizontală care sprijină steaua în trei colțuri. Aceasta este flancată de farurile full-LED oferite standard. Din profil, ies în evidență jantele cu dimensiuni între 19 și 22 de inci, dar și protecțiile din plastic de pe aripi. Aripile spate deosebit de robuste se extind dinamic către spate, acolo unde se regăsesc stopurile alungite și evacuările integrate în bară, dar și luneta care formează unghiul tipic SUV-urilor coupe cu ușa portbagajului.

Interiorul lui GLE Coupe preia valorile versiunii standard, dezvăluite anul trecut. Două ecrane de mari dimensiuni, cu o diagonal de 12,3 inci, alcătuiesc bordul și redau sistemul MBUX (Mercedes-Benz User Experience). Partea superioară a bordului este îmbrăcată standard în piele ARTICO. La fel sunt și scaunele bine profilate, în timp ce noul volan sport primește piele nappa. Mânerele robuste din consola centrală confirmă că avem de-a face cu un >>> Citeșt continuarea pe autoexpert.ro.

Adaugati comentariu