Test drive Range Rover Evoque – Știu ce-ai făcut vara trecută

Test drive Range Rover Evoque (5)

Știu ce-ai făcut vara trecută. Știu exact! Mi-aduc aminte că te-am văzut în expediții pe terenuri grele. Mi-aduc aminte și ce purtai. Un costum alb-negru. Îți stătea bine, dar camuflajul nu lăsa mare lucru la vedere. Mai bine îți stă acum, când, după milioane de kilometri de teste ale inginerilor Land Rover, te-am luat și eu la test! Pun la încercare Range Rover Evoque P250 AWD SE.

 

Foto: Bogdan PARASCHIV.

Seamănă cu Velar, dar vine cu atitudinea de “Eu sunt eu!” E arogant și stilat, la fire și la port, sexy ca o pereche de pantofi stiletto, și pare agresiv ca un killer. În 2012, a fost desemnat Women’s World Car of the Year. Deși preferat de femei, Evoque arată foarte masculin. Poate acesta să fie motivul? Mercedes-Benz GLA, Audi Q3, Volvo XC40 și BMW X1 îl privesc fără reacție.

Range Rover Evoque este mai mare în orice direcție, dar păstrează dimensiuni compacte: 4.371 mm în lungime (+1 mm față de generația anterioară), 1.649 mm în înălțime (+14 mm) și 2.100 mm (+115 mm) în lățime măsoară noul Evoque. Capota se termină brusc, cu o grilă cu personalitate, flancată de noile faruri LED, alungite către flancuri. Profilul hotărât continuă cursiv și se topește într-o lunetă înclinată și un spate sexy bombat ca al dansatoarelor braziliene de la carnavalul de la Rio.

Test drive Range Rover Evoque (3)

Test drive Range Rover Velar – Noul star

Gerry McGovern, șeful diviei de Design de la Land Rover, și-a pus amprenta. Nu dansează însă Evoque, pentru că plătește tribut masei mari de aproape 2 tone (1893 de kilograme). Oricum nu pentru dans a fost creat, mai ales încălțat cu jante de 20 de inci, încălțate cu anvelope all season, standard la SE. Are el un as în mânecă, dar nu-l arată din prima.

Cea de-a doua linie de echipare, SE, pe care o are SUV-ul nostru, vine la pachet cu dotări generoase: scaunele sunt îmbrăcate în tapițerie gri perforată, pot fi reglate pe 14 direcții, o inserție din piele îmbracă parțial bordul din plastic plăcut la atingere, în timp ce elementele cromate formează contururi elegante pe tunelul median. Un concept minimalist, sobru și elegant.

E o mașină “verde” Evoque. Printre materiale pretențioase, designerii folosesc la interior și >>> Citește continuarea pe www.missauto.ro.

 

Adaugati comentariu