De ce să înlocuiești vechile anvelope într-un service autorizat?

anvelope

Cele mai importante părți ale mașinii, după motor și sistemele principale care îi asigură funcționarea corectă, sunt anvelopele. În funcție de câți kilometri parcurgi cu mașina zilnic și cât de bun e materialul din care sunt fabricate cauciucurile, cât de bune sunt drumurile, ele pot să necesite o schimbare mai rară sau una mult mai frecventă.

Anvelopele cu probleme se pot înlocui în siguranță doar într-un service autorizat. Deși implică niște costuri nu foarte mici, acest tip de înlocuire este recomandat de către specialiști mai ales dacă vrei să te poți baza pe ea și după ce schimbi niște cauciucuri sau anvelope. Ce avantaje ai dacă mergi la un service auto și soliciți o înlocuire de anvelope sau o verificare pentru a se stabili dacă vor mai putea fi folosite sau nu?

Montarea este corectă, mecanicii au toate instrumentele și tehnologiile necesare pentru o schimbare ca la carte a cauciucurilor uzate. In câteva minute ai înlocuit cauciucurile, ei se pot uita și repara și tot ce ține de mecanică auto, își pot da seama ce a dus la o uzură mai mare și cum poate fi evitată înlocuirea frecventă a cauciucurilor.

Economisești timp și nu te chinui în fața blocului sau în garaj. Este știut că o parte a șoferilor încă mai fac acest lucru în speranța că vor pune niște bani deoparte pentru alte cheltuieli. Insă riscurile ce vin cu o înlocuire neprofesională sunt mari. Un cauciuc montat greșit poate însemna accidente, probleme mari în rulare, performanță scăzută, costuri mai mari cu reparații viitoare.

De aceea este foarte bine să renunțăm la acest obicei și să mergem într-un service auto autorizat, cum este și cel de la BEST TIRES SHOP, pentru a beneficia de asistență unei echipe de specialiști care chiar știu ce fac.

Consultanța și testarea, diagnoza computerizată însoțesc înlocuirea cauciucurilor într-un service auto

Inlocuim cauciucuri la service și pentru că ținem la mașina noastră. Mașina care are fixate corect toate cauciucurile și le are alese corect va merge foarte bine și ne va ajuta multă vreme. Singura condiție este să o lasăm în grija celor de la service și să ne bazam pe cunoștintele lor și pe toate operațiunile făcute acolo. După montaj anvelope se pot testa, se poate face și diagnoza computerizată pentru a se stabili dacă există parametri optimi și ce trebuie făcut pentru eventuale optimizări ale performanțelor.

Alt avantaj al montarii cauciucurilor noi în service ține de consultanța de specialitate primită de fiecare dată. Daca încă nu avem cauciucurile ne putem sfătui cu cei de la service pentru a le cumpăra rapid, le pot furniza chiar ei prin magazinul online cu oferte bune, cum e și cazul BEST TIRES SHOP. E confortabil, simplu și ușor să cumperi cauciucuri și să le și montezi rapid după ce le-ai luat într-un service auto autorizat, nu mai pierzi timp să cauți alt service și ai și cauciucuri excelente pentru toate condițiile de rulare.

La final, cand vei trage linie, vei descoperi că ai economisit timp și bani și ești și în siguranță indiferent de drumurile parcurse.

Adaugati comentariu