Frankfurt 2019 – Noul Land Rover Defender nu se dezminte

Land Rover Defender (2)

După o lungă perioadă de așteptare în care Land Rover a publicat numeroase teasere, noul Defender a fost prezentat publicului la Salonul Auto de la Frankfurt.

Celebrul off-roader a renăscut într-o nouă formă devenind acum un model de bază ce va fi vândut pe plan global de către britanicii de la Land Rover. Noul model preia o serie de elemente de design de la clasicul Defender ce a ieșit din producție în 2016.

Land Rover Defender (24)

Noul model a fost gândit ca un automobil global după ce generația anterioară nu a fost comercializată pe piețe importante ca Statele Unite ale Americii sau China.

Noul Land Rover Defender în deșert – galerie foto

Noul model folosește platforma D7x și va fi lansat în primăvara anului 2020 în versiunea Defender 110 cu 5+2 locuri. Vor fi disponibile șase versiuni de echipare: Defender, S, SE, HSE, First Edition și X. Mai există și patru pachete de echipare suplimentare: Explorer, Adventure, Country și Urban. Mai târziu va fi lansată și versiunea cu ampatament scurt Defender 90.

Land Rover Defender (13)

Spre deosebire de generația anterioară cu look spartan, noul Defender este un automobil modern, dar cu capacități offr-road excepționale, spune constructorul. Mai multe despre performanțele pe terenuri grele, citește pe autoexpert.ro >>>

Adaugati comentariu