BMW Proleasing Motors și #MaratonulMotivatiei: echipă de alergare pentru viața activă și independentă a persoanelor cu dizabilități

#MaratonulMotivatiei

BMW Proleasing Motors, parte a grupului Proleasing Motors și partener strategic al maratonului Ciucaș X3 în ultimii 3 ani, desfășoară, în perioada 2-8 septembrie, campania #MaratonulMotivatiei, care are ca obiectiv strângerea de fonduri pentru scaune rulante potrivite pentru persoanele cu dizabilități locomotorii din România.

Totodată, campania își propune să atragă atenția asupra nevoii acestor persoane de a avea o viață activă și independentă.

Anul acesta, dealerul regional BMW susține „Fondul Scaunelor Rulante”, lansat de Fundația Motivation România, singurul furnizor din România de echipamente adaptate nevoilor copiilor și adulților cu dizabilități motorii. Prin programul „Fondul Scaunelor Rulante” sunt donate echipamente de mobilitate potrivite dimensiunilor, abilităților și mediului utilizatorilor. Scaunele rulante sunt furnizate pentru utilizatori din toată țara, în baza evaluărilor făcute de specialiștii Motivation.

#MaratonulMotivatiei

Până în acest moment, peste 60 de alergători s-au înscris voluntari în #MaratonulMotivatiei și vor lua startul la Ciucaș X3 pentru a susține cauza. Dintre aceștia, 12 fac parte din echipa Proleasing și vor avea rolul de ambasadori și susținători ai cauzei.

La finalul maratonului, BMW Proleasing Motors va dubla valoarea donațiilor strânse, în limita obiectivului de 4.726 lei, prin intermediul galantom.ro, și îi va dona Fundației Motivation România. Desigur, se dorește ca obiectivul să fie depășit.

În țara noastră, CNAS poate deconta un scaun rulant o dată la trei ani, cu o valoare maximă de 886.33 lei. Din păcate, această sumă nu acoperă de fiecare dată costurile unuia potrivit. Din acest motiv, Fundația Motivation România a demarat campania „Fondul Scaunelor Rulante” prin care scaune rulante de calitate, recondiționate ajung sub formă de donație la oamenii care au nevoie de ele.  Un scaun rulant potrivit redă mobilitatea unei persoane cu dizabilități locomotorii. Odată cu primirea acestuia, utilizatorul este instruit pentru folosirea echipamentului corect și în siguranță.

Am fost surprinși să vedem ce deschidere există în rândul sportivilor de a se alătura cauzei #Maratonul Motivației, în cadrul Ciucaș, atât din rândul angajaților noștri, cât și al altor participanți. Împreună, ne propunem să ajutăm la donarea de scaune rulante potrivite unui stil de viață liber al persoanelor cu dizabilități. Iar pentru a încuraja și mai mult implicarea sportivilor și a celor din jur, la finalul competiției, BMW Proleasing Motors va dubla valoarea donațiilor strânse, ori obiectivul maxim propus, sperând ca în felul acesta să-i ajutăm pe cei aflați în nevoie. Încurajăm sportivii să participe la Ciucaș X3 și să ne susțină cauza  pentru a obține nu doar performanță în sport, ci și satisfacția că au putut oferi ajutor, și chiar să ne ajute în depășirea targetului asumat.

#MaratonulMotivatiei

Pe viitor, ne dorim să luăm parte la cât mai multe evenimente și inițiative în scop caritabil, pentru a aduce beneficii importante comunității”, declară Lucian Alexe, Director General Proleasing Motors.

 

Chiar dacă nu alergi, poți fi parte din #MaratonulMotivatiei

Cei care doresc să susțină inițiativa BMW Proleasing Motors, #MaratonulMotivatiei, pot încuraja sportivii și pot contribui la donarea de scaune rulante potrivite în trei moduri diferite, oricare dintre ele fiind de mare ajutor pentru cei aflați în nevoie:

  1. Poți încărca personalizat cu detalii despre această cauză.
  2. Poți încărca , de aici.
  3. Pentru ca prietenii tăi să afle și mai mult despre cauza pe care o susții, poți include în fiecare dintre postările de mai sus și link-ul următor „Află mai multe detalii aici: ” Acesta include detalii despre cauza susținută, precum și contul în care se poate dona.

Poți dona oricând până duminică, 8 septembrie, ora 10:00 și contribui la obiectivul nostru de a strânge minim o sumă echivalentă pentru 10 scaune rulante, pe care BMW Proleasing Motors o va dubla la finalul competiției.

Adaugati comentariu