Oficial – Acesta este noul Mercedes-AMG GLB 35 4MATIC

Noul Mercedes-AMG GLB 35 4MATIC (1)

Noul Mercedes-Benz GLB 35 4MATIC vine cu un design impresionant, păstrând natura practică a versiunii standard, pe care constructorul premium german a dezvăluit-o la începutul acestei veri. Noua versiune asigură dinamica tipică brand-ului AMG și spațiu pentru șapte ocupanți.

Primul SUV compact premium al lumii cu șapte locuri primește acum o versiune sportivă. Este noul Mercedes-Benz GLB 35 4MATIC, pus în mișcare de motorul turbo de 2.0 litri cu patru cilindri. Propulsorul dezvoltă 306 cai putere și 400 Nm, livrați către toate cele patru roți prin intermediul transmisiei automate AMG SPEEDSHIFT DCT 8G și al sistemului de tracțiune integrală AMG Performance 4MATIC.

Noua versiune are nevoie de 5,2 secunde pentru a ajunge de la 0 la 100 km/h și atinge o viteză maximă limitată electronic la 250 km/h. Pentru o experiență emoțională la volan, funcția RACE START este oferită standard.

Noul Mercedes-AMG GLB 35 4MATIC (8)

Cinci programe AMG DYNAMIC SELECT sunt disponibile la bord: Slippery, Comfort, Sport, Sport+ și Individual, toate modificând parametrii cheie: reacția motoroului, transmisiei, suspensiei și direcției, în funcție de preferințele celui aflat la volan.

Modelul primește sistemul ultra-performant de frânare de la AMG cu etriere argintii și inscripția AMG, cu discuri ventilate și perforate, cu dimensiuni de 350 x 34 mm în față și 330 x 22 mm în spate.

Liniile agresive ale noului Mercedes-AMG GLB 35 4MATIC atrag atenția. Mașina vine cu grila radiatorului cu fante verticale, iar la polul opus, un eleron vopsit în culoarea caroseriei optimizează fluxul de aer. Noua versiune aleargă pe jante AMG cu cinci spite duble, de 19 inci, dar opțional, se pot comanda jante cu dimensiuni de >>> Citește continuarea pe autoexpert.ro.

Adaugati comentariu