Noul Mercedes-Benz GLC Coupe – Informații și fotografii oficiale

Noul Mercedes-Benz GLC Coupe (11)

Este conceput ca să atragă atenția, spun cei de la Mercedes despre noul Mercedes-Benz GLC Coupe, mixul dintre natura sportivă a unui coupe și caracterul practic al unui SUV.

Noul Mercedes-Benz GLC Coupe primește acum sistemul multimedia MBUX (Mercedes-Benz User Experience), o serie de sisteme de asistență preluate de la clasele superioare și Trailer Manoeuvering Assist, pentru facilitarea manevrelor atunci când mașina tractează o rulotă.

GALERIE FOTO

Noul Mercedes-Benz GLC Coupe (9)

Ceea ce impresionează este designul dinamic al SUV-ului coupe cu elemente care îi anunță abilitățile în off-road. O grilă a radiatorului masivă, elementele cromate și scutul vizibil în partea posterioară îi confirmă personalitatea aventuroasă. Grila este flancată de faruri LED High Performance, oferite standard.

Cabina noului GLC Coupe propune ambianța elegantă tipică brand-ului, cu linii cursive și o ergonomie aparte. Interiorul în nuanța magma grey este nou, la fel este și volanul multifunctional, disponibil în două versiuni, cu Active Distance Assist Distronic și butoane tactile pentru controlul instrumentarului digital de 12,3 inci și al sistemului multimedia cu ecran de 10.25 inci.

FIȘA TEHNICĂ

Noul Mercedes-Benz GLC Coupe (21)

Touchpad-ul multifuncțional din consola centrală este acum mai ușor de operat și vine să înlocuiască butonul rotativ. Sistemul MBUX poate fi activat la simpla rostire a salutului “Hey Mercedes”.

Ca și în gama noului GLC, apar motoare noi, pe benzină și diesel, cu patru cilindri. Toate propulsoarele diesel sunt deja conforme cu noul standard Euro 6d, care va intra în vigoare de anul viitor. Motoarele pe benzină vin la pachet cu un sistem electric de 48 de volți, EQ Boost.

Ca alternativă la suspensia sport, care echipează standard SUV-ul coupe, se poate comanda […] Citește continuarea pe www.autoexpert.ro.

Adaugati comentariu