Test Range Rover Evoque P 250 AWD

test-Range-Rover-Evoque-P250-AWD-2019-11

Range Rover Evoque este starul în design al segmentului SUV compact premium și a doua generație păstrează linia originalului în timp ce interiorul este un regal în ceea ce privește calitatea și tehnologia. Confortul este de primă clasă pe orice teren. Test cu Range Rover Evoque P250 AWD SE.

Foto: Bogdan Paraschiv

În istoria lui Land Rover sunt trei momente importante. În 1948, primul Defender a dat semnalul că pot fi explorate cele mai inaccesibile locuri de pe pământ, în 1970 primul Range Rover a demonstrat că o mașină de teren poate oferi confortul din saloanele regale, iar în 2010 compactul Range Rover Evoque a transpus clasa lui Range Rover într-un segment cu totul nou, devenind un mare succes comercial. Astăzi, un Land Rover din patru este un Evoque.

Design atrăgător

Iar succesul său comercial se datorează în primul rând designului. Atunci când nu exista decât BMW X1 care arăta ca un Seria 3 Touring înălțat și banalul Audi Q3 din prima generație, primul Evoque a întors multe capete cu silueta sa de SUV coupé, prima generație fiind disponibilă atât cu cinci uși cât și cu trei uși.

De aceea, misiunea înlocuirii lui era cu atât mai dificilă însă designerii de la Range Rover au reușit să creeze un model complet nou, dar care rămâne credincios filozofiei modelului original. Deși ca linie seamănă cu >>> Citește continuarea pe autoexpert.ro

Adaugati comentariu