Geneva 2019: Aston Martin Lagonda All-Terrain – Direct de pe Marte!

Conceptul Aston Martin Lagodan All-Terrain este primul SUV și primul EV din istoria constructorului britanic și are la bază Conceptul Vision prezentat anul trecut tot la Geneva.

Aston Martin Lagodan All-Terrain este primul pas într-o lume cu emisii zero pentru compania britanică. Lagonda ar trebui să intre în producție în 2022, la uzina St. Athan din Țara Galilor.

Aston Martin Lagonda (3)

“Ultra-stilat, suprem în ceea ce privește luxul, futurist de parcă ar rula pe Marte”. Așa își descrie Aston Martin noul concept, inspirat și de imaginea yacht-urilor Concorde.

Bateriile sunt integrate în podea, fără să afecteze spațiul oferit de SUV-ul cu proporții colosale.

Aston Martin Lagonda (13)

Mașina primește tehnologii din viitor, cum ar fi capacitatea cheii de a pluti între cele două locuri din față, datorită unui sistem electromagnetic și mizează pe un interior foarte spațios și îndrăzneț.

Lagonda intenționează să devină primul brand electric de lux. Designul conceptului va inspira viitoarele modele Aston Martin.

Aston Martin Lagonda (9)

Compania a angajat 70 de muncitori galezi la uzina sa ultra-modernă de la Saint Athan, pe lângă alți 100 de diverse naționalități, și intenționează ca numărul angajaților să depășească 700 până în prima parte a anului viitor.

Adaugati comentariu