Când va fi gata noul Land Rover Defender?

Land Rover Defender (4)
Nu mai durează mult până când noul Land Rover Defender va ajunge în showroom-uri. Până atunci însă, prototipurile Jaguar Land Rover sunt supuse unor teste intense.

Prototipurile camuflate nu se opresc aici. acestea vor efectua, în total, 45.000 de sesiuni de testare în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii, care oferă cele mai dificile condiții de rulare. Fazele finale se vor desfășura în Kenya. Fotografiile spion au arătat deja cum arată interiorul noii generații.

Land Rover Defender (6)

Prototipul va tracta remorci grele și va căra sarcini care îl vor supune la încercări dificile. Noile teste vin după ce viitorul Defender a rulat la temperaturi de 50 de grade în deșert, dar și în apropierea Cercului Polar, la -40 de grade. Mașina a urcat și la 10.000 de picioare altitudine, în Munții Stâncoși din Colorado, pentru că echipa de dezvoltare să se asigure că modelul face față chiar și cerințelor celor mai aventuroși dintre clienți.

Modelul, prezentat la Salonul Auto de la Amsterdam în 1948, împlinește astăzi 71 de ani. Off-roader-ul va fi prezentat oficial anul viitor.

Câți kilometri au parcurs prototipurile Defender, află pe www.autoexpert.ro!

Adaugati comentariu