Tu ce SUV Volvo alegi pentru călătoriile în siguranță ale familiei tale?

Volvo XC40

Dacă ești în căutarea unui SUV elegant, ce îmbină designul de lux, confortul și puterea, siguranța și eleganța designului exterior, adăugând tehnologia ce îți permite să te conectezi cu ceilalți în proprii tăi termeni, suntem siguri că unul dintre ultimele modelele de SUV-uri Volvo ți se va potrivi.

Am adunat la un loc unele dintre cele mai populare SUV-uri Volvo ale momentului cu caracteristicile lor, pentru a te ajuta să înțelegi care este modelul cel mai potrivit pentru tine și familia ta.

Volvo XC90, un SUV de familie ce se remarcă prin eleganță, siguranță și confort

Are un interior spațios și elegant, tipic scandinav și 7 locuri, oferind un confort maxim fiecărui pasager, inclusiv cei care călătoresc în rândul din spate. Volvo XC 90 este cel mai premiat SUV al acestui secol, caracteristicile sale unice aducându-i mai bine de 100 de premii. Automobilul oferă spațiu suficient pentru ca întreaga familie să călătorească în cele mai bune condiții și în deplină siguranță.

Prețurile Volvo XC90 aflate în stoc la dealerii Volvo din București pornesc de la 48,500 de euro + TVA, în funcție de modelul pe care îl alegeți. Volvo XC90 este disponibil în variantele Momentum, R-Design & Inscription, iar un plus de informații în legătură cu prețul și dotările fiecărui model îl poți obține contactând dealerii Volvo.

Volvo XC60, SUV-ul crossover votat ca mașina anului 2018 în lume

Modelul XC60 este recunoscut în întreaga lume pentru designul său spectaculos, dar și pentru experiența deosebită pe care o oferă la volan.

Tehnologia inovativă și intuitivă utilizată se îmbină cu detaliile de interior atent realizate, pentru a-ți oferi un plus de confort, dar și de încredere la volan. Volvo XC60 beneficiază de un sistem de siguranță foarte apreciat – City Safety – care te va avertiza atunci când există riscul unei coliziuni. Dacă reacția ta este întârziată, sistemul va aplica automat frânele.

rețurile unui Volvo XC60 pornesc de la >>>

Adaugati comentariu