Dacia Duster electrică de curse? Prototipul ciudat surprins de fotografii spion

Dacia Duster electrică

O Dacia misterioasă a fost surprinsă în teste, nu departe de Cercul Polar. Și nu este orice model. Este vorba despre Dacia Duster EV.

Ceea ce ar fi trebuit să fie o sesiune de teste secretă a atras o atenție deosebită. Unul dintre cele mai populare SUV-uri din Europa va primi o versiune cu emisii zero.  Fotografiile spion confirmă: Dacia Duster EV este în lucru. Mașina, spun cei care au observat-o, prezintă și o serie de elemente tipice mașinilor de curse.

Test drve Dacia Duster TCe 150 – Duster cu apucături de Mercedes

Mașina nu are plăcuțe de înmatriculare. Prototipul beneficiază de o caroserie alungită și, în consecință, de un ampatament mai mare față de cel al unui Duster obișnuit, ceea ce poate fi un indiciu că producătorul de la Mioveni vizează o nouă tehnologie.

În mod bizar, panourile laterale par conectate printr-o improvizație, iar la interior, se pot observa un roll-cage și scaune tipice mașinilor de competiție. SUV-ul de clasă mică este echipat și cu un set de frâne Brembo pe față și frâne Renault Alpine pe spate.

Renault ar putea testa – sub forma acestui Duster cu aspect ciudat – o versiune care să participe la […] Citește continuarea pe www.autoexpert.ro.

Adaugati comentariu