Cum arată noul SUV coupe made in China de Geely

SUV Coupe Geely (3)

Geely a făcut publice primele imagini cu viitorul SUV coupe construit de comapnie. “Va fi o mașină care va pune accentul pe șofer”, promit chinezii. Este cel de-al treilea model programat de Geely pentru 2019.

Cu nume de cod “FY11”, mașina va avea la bază platforma CMA (Compact Modular Architecture), care stă și la baza lui XC40 de la Volvo, lansat în toamna anului 2017. În consecință, și versiunea de serie a lui FY11 va primi același motor turbo pe benzină de 2.0 litri, care dezvoltă, la XC40, 247 cai putere și 350 Newton metri. Modelul va fi disponibil cu tracțiune față, dar opțional, va putea fi comandat și cu tracțiune integrală.

SUV Coupe Geely (5)

Asiaticii vor oferi mai multe detalii referitoare la viitorul model în viitorul apropiat, dar pentru moment, știm că acesta ar trebui să ajungă de la 0 la 100 km/h în aproximativ 6 secunde.

Vom afla prețurile odată cu lansarea oficială a mașinii. Geely nu a stabilit încă dacă va livra modelul și către Europa.

SUV Coupe Geely (6)

Trei modele noi au în plan chinezii de la Geely pentru acest an. Pe lista lor se află SUV-ul coupe la care lucrează deja, un MPV, dar și o limuzină electrică, în tentativa companiei de a avea acces în cât mai multe segmente.

Adaugati comentariu