Află care sunt cele mai apreciate modele de Toyota și fă achiziția potrivită!

Toyota

Află care sunt cele mai apreciate modele de Toyota și fă achiziția potrivită! Brandul Toyota a fost întotdeauna cunoscut pentru producția de mașini solide, dar în același timp foarte fiabile.

Aflate mereu în topurile de vânzari auto noi, aceste mașini nu fac excepție nici când este vorba de Toyota rulate. Alege oferta de Toyota rulate dacă îți dorești mașina care arată bine, are caracteristici de siguranță deosebite și este rezistentă. Toyota reprezintă o alegere perfectă chiar și cu 100.00 de km la bord.Printre cele mai apreciate modele se numără:

Toyota Auris

Este genul de mașină de familie care nu oferă adrenalina extremă, dar care este apreciată de milioane de cumpărători pentru o experiență confortabilă. Încă de la începutul liniei de fabricație, Auris a venit cu motoare pe benzină, motorină și hibrid. Motorul pe benzină a oferit perechea 1,3 litri și 1,6 litri. Motorul diesel are o capacitate de 1,4 litri, iar cel hibrid 1,8 litri benzină-electric. Gama a început cu Active Trim, un model cu opțiuni deosebite printre care:

  • Climatizare;
  • Radio digital;
  • Conectivitate Bluetooth.

Ulterior, ca opțiuni suplimentare au fost adăugate controlul climatic cu zonă duală, faruri și ștergătoare automate, scaune față încălzite.

Gama de Toyota rulate Auris include modele în ediții speciale, cum ar fi: Icon Tech, Icon Plus, Design și Business Edition.

Toyota Prius

Este recunoscută ca una dintre cele mai bune mașini hibride în dimensiuni medii disponibile pe piață. Cu note deosebit de bune la testele de siguranță, cu o capacitate de încărcare deosebită, Prius este unul dintre modelele preferate de cumpărătorii de Toyota. Oferă un consum excepțional, fiabilitate excelentă și interior competitiv. Cele mai apreciate modele de Toyota Prius sunt cele cu data de fabricație între 2009 și 2014.

Toyota Sienna

Printre cele mai bune mono volume disponibile pe piață și o alegere excelentă ca mașină de familie. Este fiabil și confortabil, și are ca opțiune suplimentară tracțiunea integrală. Motorizarea este faimosul V6 de 3.5 litri de pe Toyota, care este renumit pentru consumul optimizat.

Toyota RAV4

Este un model care s-a dezvoltat din toate punctele de vedere, atât ca dimensiune dar și opțiunile de motorizare. Este echipată cu mai multe variante de motorizare, printre care:

  • Diesel 2.0 litri si 124 CP;
  • Benzina 2.0 litri si 151 CP;
  • Hibrid benzina – electric 2.5 litri si 197 CP.

Se poate alege dintre modele de Toyota rulate cu tracțiune față sau integrală, iar cutia de viteze este disponibilă atât în varianta manuală cât și automată.

Toyota Tacoma

Cu scaune confortabile și finisaje de înaltă calitate, acest pick up compact este o alegere ideală pentru cineva care își dorește o mașină orientată spre off-road. Fără prea multe caracteristici de oferit, Tacoma face parte din gama de Toyota rulate ce oferă un amestec de fiabilitate si siguranță peste medie.

Toyota Avensis

O mașină ideală pentru familiile cu copii, deoarece spațiul oferit pentru banchetele din spate este cel mai bun din clasă. Având un portbagaj generos, poate oferi extra volum pentru încărcare datorită unui scaun rabatabil. Destul de spartan din punct de vedere al designului și finisajelor, compensează prin comenzile cu butoane mari, cadrane clare și o bună aliniere a tuturor opțiunilor de pe bord. Un alt avantaj pentru pasagerii din spate este plafonul drept care oferă mai mult spațiu pentru cap. Spre deosebire de o berlină, Avensis nu are acoperișul înclinat, iar asta o recomandă familiilor numeroase.

Alege să faci achiziția din locul potrivit

Alte variante de Toyota rulate care trebuie luate în considerare sunt Toyota 4Runner, Highlander, Corolla sau Venza. Puteți găsi toate modelele pe www.auto-leasing.ro, în cele mai optime condiții de funcționare. Specialiștii îți pun la dispoziție o mulțime de masini germania second hand, de bună calitate, atent analizate și pregatite pentru a-și găsi un nou proprietar.

De asemenea, puteți alege dintre cele mai atractive variante de finanțare.

Adaugati comentariu