Primul SUV decapotabil din clasa compactă e aici – Volkswagen T-Roc Cabrio

Noul Volkswagen T-Roc Cabrio (4)

Noul Volkswagen T-Roc Cabrio a venit la timp pentru a prinde ultimele zile de vară. Mașina își va face debutul la Salonul Auto de la Frankfurt.

Noul Volkswagen T-Roc Cabrio este o specie aparte: primul crossover cabrio din clasa compactă vine cu acoperiș textil, operat electric, care poate fi ridicat sau coborât cu ajutorul unui buton în doar 9 secunde la viteze de până la 30 km/h.

Nemții trec în contul noului model un design impresionant, combinat cu o poziție înaltă la condus și o natură extrem de versatilă. Modelul este disponibil și cu un kit de remorcare.

T-Roc Cabrio, pe care le-am urmărit în teste pe parcursul ultimului an, are un ampatament cu 37 mm mai lung ca cel al SUV-ului standard și este cu 34 mm mai lung. Volkswagen a lucrat și la structura modelului, pentru a compensa absența acoperișului fix.

Noul Volkswagen T-Roc Cabrio (37)

Astfel, noul Volkswagen T-Roc Cabrio vine cu un sistem de protecție în cazul răsturnării, care se activează într-o fracțiune de secundă atunci când detectează depășirea unei >>> Citește continuarea pe autoexpert.ro.

Adaugati comentariu