Noua Kia XCeed – Cum arată noul SUV de la Kia?

Noua Kia XCeed (7)

Noua Kia XCeed vine ca o alternativă sportivă la SUV-urile mari de tradiție, fără a face însă, compromisuri în ceea ce privește spațiul și confortul.

Desenată la centrul de design de la Frankfurt, XCeed vine cu un design stilat, expresiv și modern și promite o experiență emoțională și dinamică la volan.

Kia XCeed măsoară 4.935 de milimetri, fiind cu 85 de milimetri mai lungă decât hatchback-ul și cu 90 de milimetri mai scurtă ca SUV-ul Sportage.

Noua Kia XCeed (11)

Din profil, XCeed, cu jante de 16 sau 18 inci, are forme alungite. Ampatamentul este identic cu cel al modelelor din gama Ceed, 2.650 milimetri. Consolele sunt extinse cu 25 de milimetri în față și 60 de milimetri în spate, ceea ce se traduce printr-un volum mai generos al portbagajului: 426 de litri, cu 31 de litri mai mult decât la Ceed. Rabatarea banchetei asigură 1.378 de litri.

O grilă proeminentă și prize de aer poziționate mai jos îi conferă o alură sportivă. Farurile primesc forma cuburilor de gheață și tehnologie LED, iar semnalizatoarele sunt mai înguste și se alungesc către aripi. Apar stopuri noi la capătul opus, tot LED, iar bara spate îi asgiură mașini o postură robustă.

Noua Kia XCeed (10)

Garda la sola  lui XCeed este de 174 milimetri, dacă mașina este echipată cu jante de 16 inci, sau de 184 milimetri, atunci când are jante de 18 inci, ceea ce înseamnă 42 de milimetri în plus față de versiunea hatcback. Aripile și pragurile primesc protecții din plastic și apar șine pe acoperiș.

Douăsprezece culori vor fi disponibile în gama XCeed, printre care și noul >>> Citește continuarea pe www.autoexpert.ro

Adaugati comentariu