Volvo XC60, SUV-ul suedez ce combină tehnologia inovatoare și confortul deosebit

Cu siguranță că te vei face remarcat conducând un Volvo XC60! Cu un aspect robust și dinamic și un design cu linii naturale, tipic scandinave, Volvo XC60 este SUV-ul crossover scandinav de dimensiuni medii ce impresionează prin atenția acordată fiecărui detaliu în parte.

Câștigătoare a titlului de ”Mașina anului 2018” în cadrul New York Auto Show, dar și a numeroase alte premii internaționale, Volvo XC60 este cu siguranță una dintre cele mai elegante, confortabile și sigure mașini fabricate vreodată.

Te-ar putea interesa si

Test comparativ BMW X1, Jaguar E-Pace, Volvo XC40: Asaltul lupilor tineri

La bordul noului tău Volvo XC60, te vei bucura de:

 • Un nivel înalt de siguranță

  Siguranța este caracteristica tuturor mașinilor Volvo, iar Volvo XC60 nu putea face excepție! Oțelul cu bor ultra-rezistent – formează o celulă de siguranță dură în jurul mașinii, iar zonele  din fața și din spatele autoturismului disipează energia în cazul unei coliziuni. Funcționalitatea City Safety detectează pericolele potențiale și te ajută să le eviți, iar Run-off road Mitigation  scade șansele ca mașina să vireze de pe carosabil accidental. Ambele funcționalități sunt disponibile în varianta standard.

 • Confort dinamic

  Șasiul XC60 oferă confort și control excepțional, iar autoturismul are mai multe moduri de condus din care să alegi pentru a adapta experiența de condus la nevoile tale.

 • Un interior cu design deosebit, scandinav

  Un mix de forme și funcționalități armonios îmbinate dau senzația de calm și îți permit să conduci atent, fără să fii distras. Tu și pasagerii tăi veți fi impresionați de atenția acordată fiecărui detaliu.

 • Tehnologia inovativă, în același timp familiară

  Ecranul tactil central este la baza modului în care interacționezi cu XC60.  Luminozitatea se ajustează automat la ambient ca să îți fie ușor să citești, iar funcția de control vocal îți permite să controlezi clima, navigația, media sau funcțiile telefonului folosind limbajul natural.  Nu ai nevoie să memorezi un set de comenzi prestabilite, funcționarea este simplă și intuitivă,

 • O vizibilitate excelentă

  Autoturismul Volvo XC60 este dotat cu o cameră 360˚ care te ajută să parchezi fără efort, ce îți permite să te strecori prin spații înguste, evitând zgârieturi de caroserie costisitoare. Funcția Park Assist Pilot te ajută să parchezi perfect, de fiecare dată.

Alege dealer-ul Volvo preferat și configurează-ți propriul Volvo XC60

Vei redescoperi bucuria de a conduce alături de noul Volvo XC60, la volanul căruia te vei simți mereu în siguranță!

Alege dealer-ul Volvo România preferat de pe https://oferte.volvocarsdealer.ro/

Alege dealer-ul Volvo România preferat de pe https://oferte.volvocarsdealer.ro/ unde vei găsi mereu cele mai noi modele de autoturisme Volvo pe stoc. Descoperă ultimele modele Volvo și prețurile lor și configurează-ți propriul Volvo, cu dotările preferate.

Modelul Volvo XC60 este în acest moment pe stoc, disponibil în orice moment. Nu trebuie să aștepți pentru a conduce SUV-ul Volvo preferat! Contactează dealer-ul de mașini Volvo din zona ta și vei putea conduce autoturismul tău Volvo în cel mai scurt timp posibil.

 

Adaugati comentariu