Cât costă Dacia Duster TCe 100 în România?

Dacia Duster TCe 150 GPF (14)

Dacia Duster TCe 100 poate fi comandată acum și în România. SUV-ul a primit noul motor de 1.0 litru cu – așa cum indică denumirea – 100 de cai putere, care se regăsește și la noul Clio.

Noul propulsor este derivat din unitatea de 1,33 litri, dezvoltată de Alianța Renault-Nissan în parteneriat cu Daimler, care a ajuns în clasa compacta de la Mercedes-Benz, dar și sub capota modelelor Nissan Qashqai, Renault Kadjar și Dacia Duster TCe 150 GPF, cea mai puternică Dacia construită vreodată, pe care am testat-o și noi în primăvară.

Test drive Dacia Duster TCe 150 – Dacia cu apucături de Mercedes

Versiunea cu noul motor ocupă poziția entry level în gama Duster, dar românii sperau la prețuri mai mici ca în vestul Europei. Duster TCe 100 are la noi un preț de pornire de 13.550 de euro. Sunt bani care îi aduc viitorului client SUV-ul cu transmisie manuală cu cinci trepte și linie de echipare Essential.

În țările din vestul Europei, prețul de pornire este mai mic. În Germania, Duster TCe 100 pornește de la 11.490 de euro, în Spania pornește de la 12.800 de euro, în Anglia de la 11.930 de euro, în timp ce francezii o pot comanda începând cu >>> Citește continuarea pe autoexpert.ro.

 

Foto: Bogdan PARASCHIV

Adaugati comentariu