Noul Volvo XC60: tehnologie, eleganță și putere la superlativ

Volvo XC60

Noul Volvo XC60, un SUV crossover de dimensiuni medii, are puritatea designului scandinav și integrează o serie de funcționalități care oferă echilibru, calm și un confort special pentru șofer, dar și pentru fiecare pasager al mașinii.

Câștigătoare a numeroase premii, printre care și titlul de ”Mașina anului 2018” în cadrul New York Auto Show, Volvo XC60 este cu siguranță una dintre cele mai puternice și elegante mașini de pe piață. Totul datorită tehnologiei inovative, intuitive a autoturismelor Volvo, dar și a detaliilor de interior lucrate cu atenție ce se îmbină cu versatilitatea și îți conferă încredere maximă atunci când ești la volan.

Interiorul mașinii te va impresiona prin atenția acordată fiecărui detaliu – de la confortul șoferului și al pasagerilor și până la mixul de forme și funcționalități armonios îmbinate pentru a oferi o senzație de calm și de relaxare.

Încărcarea și descărcarea bagajelor este și ea facilitată de hayonul acționat electric – iar atunci când există funcția de intrare fără cheie, beneficiezi și de o funcție hands free. Practic, poți deschide portbagajul cu o mișcare a piciorului sub bara de protecție – nicio problemă atunci când ieși din supermarket cu mâinile ocupate de plasele de cumpărături!

La fel ca și în cazul tuturor modelelor Volvo, siguranța ta și a pasagerilor tăi sunt mereu pe primul loc și atunci când vorbim despre autoturismul Volvo XC60.

Modelul beneficiază de sistemul de siguranță City Safety, inclusiv în varianta standard, ce te va avertiza atunci când o coliziune este iminentă, aplicând frânele atunci când reacția ta nu este una imediată. În plus, datorită funcționalității Run-off road Mitigation, șansele ca mașina să vireze accidental în afara suprafeței carosabile sunt minime.

Redescoperă bucuria de a conduce cu noul Volvo XC60

Volvo XC60 te va face cu siguranță să te bucuri de fiecare moment la volan, redescoperind bucuria de a conduce!

Configurează-ți și tu propriul Volvo XC60 pornind de la dealerii Volvo autorizați din București sau din țară, de pe https://oferte.volvocarsdealer.ro/ – unde vei găsi numeroase oferte pentru mașinile Volvo de pe stoc.

Prețurile Volvo XC60 pornesc de la 41.735 euro + TVA pentru Momentum, 45.065 euro + TVA pentru R-Design și 46.595 euro + TVA pentru modelul Inscription.

Ofertele pentru modelele SUV de vânzare sunt în stoc, disponibile în orice moment. Totul simplu, fără comandă, fără zile lungi de așteptare pentru a conduce mașina preferată.

Adaugati comentariu