Spionaj: Primul SUV de la Aston Martin, DBX, testează pe zăpadă

Aston Martin DBX (2)

Primul SUV de la Aston Martin, DBX, continuă programul intensiv de testare, înaintea prezentării oficiale programate pentru sfârșitul acestui an. Cea mai recentă sesiune de teste a avut loc la centrul Pirelii din Suedia.

Nu departe de Cercul Polar, la Centrul Pirelli Research & Development Sottozero, Aston Martin DBX trece prin încercări extreme. Inginerii vor să vadă cum se comportă mașina pe gheață. Specialiștii în dinamica vehiculului, conduși de Matt Becker, verifică toți parametri, pentru ca, în momentul lansării, primul SUV de la Aston Martin să se ridice la rangul brand-ului.

Aston Martin DBX (10)GALERIE FOTO

“Aston Martin DBX trebuie să fie pregătit să facă față oricărui tip de suprafață, așa că, pe lângă testarea mașinii în condiții normale, cotidiene, trebuie să o supunem și unor teste extreme, cum sunt acestea”, explică Becker.

DBX va primi un motor V8 de 4.0 litri, dezvoltat de AMG, care se regăsește și sub capota modelelor din gama Mercedes-AMG GT. unitatea dezvoltă 510 cai putere și un cuplu de 685 Nm la Vantage, așa că ne putem aștepta la valori asemănătoare și în cazul modelului cu gardă mare la sol, care va fi echipat cu […]

Adaugati comentariu