Noua Tesla Model Y – Informații și fotografii oficiale

Tesla Model Y (2)

Noua Tesla Model Y este aici! Mașina a fost prezentată în cadrul unui eveniment care a avut loc în Hawthorne, California. Model Y vine ca un SUV electric de clasă medie, pentru a completa portofoliul alcătuit din Model 3, Model S, Model X, Roadster și camionul Tesla.

Noua Tesla Model Y va fi disponibilă, în Statele Unite, cu un preț de pornire de 39.000 de dolari, sumă trecută în contul versiunii Standard Range, cu autonomie de 370 de kilometri. Va fi disponibilă și o versiune cu autonomie mare, Long Range, care poate parcurge până la 480 de kilometri între două încărcări.

SUV-ul primește două motoare electrice și tracțiune integrală. Model Y accelerează de la 0 la 100 km/h în 3,5 secunde și atinge o viteză maximă de 240 de kilometri.

Tesla Model Y (4)

Poate transporta șapte persoane, care primesc atmosfera minimalistă și lumina permisă în cabină de acoperișul panoramic. Ultimul rând de scaune se poate rabata complet. Șeful Tesla, Elon Musk, este convins că Y va fi mai popular ca Model 3 și Model X la un loc.

Model Y, ca și Model 3 cu care împarte platforma, nu necesită o cheie de acces, ci se închide și se deschide cu ajutorul unei aplicații descărcate pe smartphone. Prin intermediul aplicației, se poate realiza […] Citește continuarea pe www.autoexpert.ro!

Adaugati comentariu