Noul SsangYong Korando – Informații și fotografii oficiale

Noul SsangYong Korando – Informații și fotografii oficiale

SsangYong Korando este gata la timp pentru prezentarea oficială programată să aibă loc luna viitoare la Geneva. Până atunci însă, producătorul sud-coreean arată primele imagini cu mașina.

“Gorgeous, awesome, delight” (“Superb, uluitor, o încântare”) sunt cuvintele folosite de constructorul asiatic într-un teaser video cu ajutorul căruia își promovează viitorul SUV, care îl descrie și ca fiind “viewtiful”, un adjectiv inventat de sud-coreeni pentru a se lăuda că mașina arată bine.

Noul SsangYong Korando – Informații și fotografii oficiale

Noua generație SsangYong preia liniile de design ale noului Rexton, dar și elemente de la conceptul electric e-SIV, cu 190 de cai putere și autonomie de 450 de kilometri, prezentat cu un an în urmă tot la Geneva.

Cabina noului SsangYong Korando are la bază sistemul “Blaze Cockpit”, care permite diverse configurații de vizualizare și care integrează un instrumentar de bord complet digital de 9 inci și un ecran tactil de 10,25 de inci.

Noul SsangYong Korando – Informații și fotografii oficiale

Korando oferă un portbagaj de 551 de litri, iar una dintre imagini arată spațiul generos pus la dispoziția clienților. Va fi disponibilă și acționarea electrică a ușii portbagajului.

Sub capota versiunii europene s-ar putea găsi același motor diesel de 1,6 litri, comercializat în Coreea de Sud, dar și în Europa, sub capota lui Tivoli, dar vom afla mai multe detalii referitoare la motorizare la începutul lunii viitoare, când mașina va fi expusă la Geneva.

SUV-ul vine echipat cu sisteme de asistență și siguranță cum sunt frânare de urgență, asistent la menținerea benzii de circulație, sistem de monitorizare a atenției șoferului și cruise control adaptiv. Pe listă se regăsește și funcția “Safety Distance Alert”, pentru prevenirea coliziunilor față-spate.

Adaugati comentariu