Ediția 2019 a catalogului SUV poate fi cumpărată din rețelele de distribuție

Ediția 2019 a catalogului SUV poate fi cumpărată din rețelele de distribuție

A apărut în rețelele de benzinării și de distribuție a presei a treia ediție a catalogului SUV AutoExpert care prezintă toate SUV-urile de pe piața românească împărțite pe segmente.

Găsiți în catalog peste 100 de SUV-uri cu scurte aprecieri despre fiecare și cu prețurile de pornire actualizate la zi.

Ediția 2019 conține teste de prime impresii cu numeroase modele noi care urmează să debuteze în curând pe piața noastră cum sunt Audi Q3, Citroen C5 Aircross, Mercedes GLE, Renault Kadjar facelift, Suzuki Vitara facelift, Hyundai Tucson facelift, Seat Tarraco și Porsche Macan facelift.

Prezentăm de asemenea primele impresii despre Nissan Qashqai echipat cu noul motor turbo de 1,33 litri și despre noua versiune mild hybrid a lui Kia Sportage.

Catalogul mai conține primele teste cu versiunea de top a lui Mercedes X-Class, X 350 d 4Matic echipată cu motor V6 Mercedes, și în exclusivitate cu noul DS 7 Crossback care va debuta în acest an pe piața noastră.

Nu lipsesc nici prezentarea lui VW T-Cross, cel mai mic SUV de la VW și a lui Rolls-Royce Cullinan, cel mai luxos SUV construit vreoadată.

Secțiunea de teste comparative cuprinde o confruntare între Seat Arona și Hyundai Kona, Honda CR-V vs HR-V și o primă comparație între Mercedes G-Class și Jeep Wrangler.

Adaugati comentariu